Kula Belediyespor’dan Kaymakam Cıbır'a Ziyaret

Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi'ne yükselen Kula Belediyespor Kulübü'nün yönetimi, Kaymakam Yusuf Cıbır’ı ziyaret etti.

Kula Belediyespor’dan Kaymakam Cıbır'a Ziyaret
Kaymakamlık makamında gerçekleşen ziyarete, Kula Belediyespor Başkanı Mehmet Yavaş, Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Abdi Atatoprak, Basın Sözcüsü Hasan Yiğen, Yönetim Kurulu üyeleri Cafer Demirci, İsmail Temel ve antrenör Mehmet Eroğul katıldı.

Ziyarette konuşan Kaymakam Yusuf Cıbır, Kula Belediyespor’un bir üst lige yükselmesinin mutluluğunu yaşadığını maçları büyük bir gurur ve heyecan ile takip ettiğini belirterek, Erkek Voleybol takımının ilçeyi en güzel şekilde temsil ettiğini söyledi.

Cıbır, “Kula’yı büyük bir başarı ile temsil ediyor. Takımımız güzel sonuçlar aldı. İnşallah bu güzel sonuçlar devam edecek. Belki her maçı kazanamayabiliriz, fakat önemli olan dostluk, centilmenlik ve kardeşlik. Birlik ve beraberliğe, kardeşliğe katkı suna biliyorsak ne mutlu bizlere. Bundan sonraki müsabakalarda da ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğinize yürekten inanıyorum. Gönlümüz her zaman sizinle. Kula Belediyesi, takımlarımıza her zaman yardımcı oluyor. Bu konuda belediyemize teşekkür ediyoruz” dedi.

Belediyespor Başkanı Mehmet Yavaş ise, manevi desteklerinden dolayı Kaymakam Cıbır’a teşekkür etti. Yavaş, "Elimizden geldiği kadar Kula’yı en iyi şekilde temsil etmenin mücadelesini veriyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İHA