Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Üzer Yavuzeli’ni Gezdi

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Üzer ve beraberindeki heyet AK Parti Teşkilat toplantısı için Yavuzeli’nde bir araya geldi.

Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Üzer Yavuzeli’ni Gezdi
AK Parti Teşkilat toplantısının açılış konuşmasını yapan AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Üzer, toplantıda Yavuzeli ilçesi ve köylerin sıkıntılarını gidereceklerini ve çözüm için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey ise, Yavuzeli ilçesinin tarıma dayalı bir yer olduğunu ifade ederek, “Neden sizler de organik mal satmayasınız? Bunun için gerekeni yapmalısınız. Yavuzeli ilçemizin Rumkale gibi önemli bir tarihi yeri var. Bu da Yavuzeli ilçesi için bir kazanç. Bu tarihi yer nedeniyle Yavuzeli’nin önü açıktır” dedi.

Yavuzeli ilçe Belediye Başkanı Mustafa Kemal Sakaroğlu da, ilçede yapımı devam eden inşaatları anlatarak, Misafir Evi, Kadın Toplum Merkezi ve Düğün Salonunun yıkılıp yerine daha modern bir düğün salonu yapacaklarını, Gençlik Merkezinin yerinin hazır olduğunu en kısa zamanda yapılacağını ve ayrıca diğer alanlarda da emeği geçen Bakanlara, teşekkür etti.

Toplantıya AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Üzer, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Şehitkamil Belediye Başkanı Mehmet Fadıloğlu, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Yavuzeli İlçe Belediye Başkanı M. Kemal Sakaroğlu ve AK Partili Belediye Başkanları katıldı

Kaynak: İHA