Mesleki Eğitim Merkezi Öğrencilerinden Huzurevi Sakinlerine Özel Hizmet

Ödemiş Mesleki Eğitim Merkezi’nin kuaförlük bölümü öğrencileri, geride kalan Yaşlılara Saygı Haftası etkinlikleri kapsamında Mutahhar Şerif Başoğlu Huzurevi’ni ziyaret ederek, huzurevi sakinlerinin saç-sakal tıraşlarını ve saç bakımlarını gerçekleştirdi.

Mesleki Eğitim Merkezi Öğrencilerinden Huzurevi Sakinlerine Özel Hizmet
Bayan kuaförlüğü bölümünden 5 öğrenci huzurevinde kalan nine ve teyzelerin saç bakımlarını yaparken, erkek kuaförlüğü bölümünden 4 öğrenci de bahçede dedelerin sakal ve saç tıraşlarını gerçekleştirdi. Tüm gün süren etkinlikte aynı bahçede yer alan Fatih İş Eğitim Merkezi’nin engelli öğrencileri de öğrencilerin bu gönüllü hizmetinden yararlandılar.

Huzurevindeki etkinlikte Ödemiş Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Çamlıca ve usta öğreticiler de öğrencilere eşlik etti. Etkinlikle ilgili açıklama yapan Ödemiş Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Çamlıca, “Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında öğrencilerimizle birlikte huzurevi sakinlerimizi ziyaret ettik ve ücretsiz şekilde onlara saç ve sakal tıraşı, saç bakımı hizmetlerini sunduk. Her yıl bu etkinliği düzenlemeye çalışıyoruz. Geçen hafta kutlama programının yoğunluğu nedeniyle bugüne fırsat oldu. Bu etkinlikte hem huzurevi sakinlerimizle birlikte olduk, hem ihtiyaçlarını karşıladık. Hem de öğrencilerimiz el becerilerini gerçekleştirdi. Bundan sonra da belirli aralıklarla huzurevimizi ziyaret ederek bu hizmeti sürdüreceğiz” diye konuştu .
Kaynak: İHA