Belediyeden Kanalizasyon Arızalarına Anında Müdahale

Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Bartın Kadın Doğum Hastanesi, Aydınlık Caddesi ve Kavaklı Caddesi’nde meydana gelen kanalizasyon arızalarını onardı.

Belediyeden Kanalizasyon Arızalarına Anında Müdahale
Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın, tüm mahallelerin ve halka hizmet veren tüm kamu kurumlarının alt yapı ihtiyaçlarını karşılayıp meydana gelen sorunları ortadan kaldırmak için gerekli tüm çalışmaları yaptıklarını söyledi

Başkan Akın, “Belediye olarak hızla mahallelerimizin alt yapı ve üst yapı gereksinimlerini karşılıyor meydana gelen tıkanıklık benzeri sorunları vatandaşlarımız için sorun oluşturmadan ortadan kaldırıyoruz. Aynı şekilde halkımıza hizmet veren kamu binalarında da alt yapı ihtiyaçlarını karşılayarak sorunsuz ve sağlıklı şekilde hizmet vermelerine katkı sağlıyoruz. Şuan bir ekibimizi Kadın Doğum Hastanesi’nin kanalizasyon hattında meydana gelen arızayı onarmak üzere seferber ettik. İki ayrı ekibimizde Aydınlık Caddesi ve Kavaklı Caddesi’nde iş makinelerimizle, çeşitli sebeplerden dolayı oluşan tıkanıklıkları ortadan kaldırmak için çalışıyor. Aynı zamanda alt yapı çalışması yaptığımız yol ve kaldırımlar çalışmalar tamamlanır tamamlanmaz onarılıyor. Tüm mahallelerimizde ve kamu binaları ile ilgili bizi ilgilendiren ve bizim yapabileceğimiz her konuda ihtiyaçlara anında yanıt vererek hizmet vermeye devam ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA