Chp Aydın İl Başkanı Kalınomuz'da Parti İçi Muhalefeti Eleştirisi

Kuşadası’nda kısa bir süre önce start alan yerel seçim çalışmalarını denetlemek üzere Kuşadası’na gelen Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Aydın İl Başkanı Barkan Kalınomuz, parti içi muhalefeti eleştirdi.

Chp Aydın İl Başkanı Kalınomuz'da Parti İçi Muhalefeti Eleştirisi
Sosyal medya üzerinden belediye başkanlarına hakaret edenlerin AK Parti’nin değirmenine su taşıdığını kaydeden CHP İl Başkanı Barkan Kalınomuz, “ Böyle yapılacaksa, AK Parti militanlarından ne farkımız var “ dedi.

CHP Kuşadası ilçe örgütünü ziyaret eden ve partililerle görüşen CHP Aydın İl Başkanı Barkan Kalınomuz, daha sonra CHP Kuşadası ilçe Başkanı Mehmet Gürbilek’in de katıldığı bir basın toplantısı düzenledi.

CHP Kuşadası örgütünün bölgedeki en güçlü ilçe olduğuna dikkati çeken CHP Aydın İl Başkanı Barkan Kalınomuz, “Kısa süre önce başlayan çalışmaları yerinde görmek için Kuşadası’nda geldim. Çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Örgütümüzün bu dinamik duruşunu görenler türlü entrikalar peşinde“ dedi.

- ÇERÇİOĞLU VE ALTUNGÜN ARASINDA HİÇ BİR SORUN YOK

CHP Aydın İl Başkanı Barkan Barkan Kalınomuz, basın toplantısında bazı gazetelerde Aydın il ve Kuşadası ilçe teşkilatı ile Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün arasında sorun varmış gibi haberler çıkmasına tepki gösterdi. Çıkan haberlerin gerçekle hiçbir alakası olmadığını kaydeden Kalınomuz, “ Ne Sayın Çerçioğlu ile Sayın Altungün arasında ne de il ve ilçe örgütleri arasında hiçbir sorun yok. Yine Özlem Hanım’ın hiçbir diğer belediye başkanları arasında da sorun yok. Bunlar kasıtlı olarak çıkartılıyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı, bilindiği gibi Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıkladığı gibi Özlem Çerçioğlu’dur. Çerçioğlu dışında hiçbir ilçenin adayı henüz açıklanmamıştır. Herkes, ben dahil olmak üzere gönlünde yatan aslanın adını açıklayabilir. Ama resmi olarak açıklanmadıktan sonra Aydın’ın hiçbir ilçesinde aday henüz belli olmamıştır anlamı taşır. Yeniden aday olmayı düşünen tüm belediye başkanlarımızın yanındayız. Ayrıca, aday adayı olmayı düşünen ve planlayan belediye başkan aday adaylarının yanındayız. Ancak, biliyorsunuz AK Parti hükümeti tarafından belediye başkanlarımıza yönelik yoğun bir baskı var ve başkanlarımız bu baskı ile itibarsızlaştırılmaya çalışılıyor. Bu yetmezmiş gibi, sosyal medyadan belediye başkanlarımızın aleyhine kampanyalar düzenleniyor. Bu hakaretleri yapanlar AK Parti’nin değirmenine su taşımaktadır, partimize büyük zarar vermektedir. Aynı anlamı taşıyan yöntemleri deneyenlerin AKP militanlarından hiçbir farkı kalmamaktadır. Mevlana’nın dediği gibi 'Ne Olursan ol Gel' değil, Adam Ol’da Gel” diye konuştu.

Kaynak: İHA