Kaza Yapan Madde Bağımlı Gençlere Vatandaştan Tekme Tokat

Adıyaman’da uçucu madde kullanarak araba kullanıp hız yapan madde bağımlısı gençlerin kullandığı otomobil taklalar atarak önce dereye sonra tarlaya uçtuktan sonra olay yerine gelen sağlık görevlilerine zorluk çıkaran madde bağımlısı genci vatandaşlar tekme tokat dövdü.

Kaza Yapan Madde Bağımlı Gençlere Vatandaştan Tekme Tokat
Edinilen bilgiye göre, M.B.idaresindeki otomobil, Karadağ Ormanları istikametinden şehir merkezi istikametine gelirken, Türmüz Yolu üzerinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolda taklalar atarak tarlaya uçtu.

Yoldan geçen vatandaşlar tarafından fark edilen kaza 112 sağlık ekiplerine bildirildi.

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri kazada ağır yaralanan M.B.’yi ambulansa sedye ile bindirdi. Otomobil içerisinde bulunan ve kazada yaralanan M.O.isimli şahıs ise, kaza yapan otomobilin yanından ayrılmak istemedi. Sağlık ekipleri ve etrafta bulunan vatandaşlar tarafından ikna edilen yaralı ambulansa kadar getirildi.

Ambulansın önüne kadar vatandaşlar tarafından getirilen yaralı M.O. kendisine müdahale etmek isteyen sağlık ekiplerine zorluk çıkartmaya başladı.

Zorluk çıkaran ve aynı zamanda kendisine yardım etmek isteyen vatandaşlara küfür eden yaralıya vatandaşlar tekme tokat dövdü. Ambulanslarla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan otomobil sürücüsünün sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, M.O’nun ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Öte yandan, kaza yapan otomobil içerisinde ve çevresinde yapılan incelemeler sonucunda birçok uçucu madde kutusu görüldü.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor .
Kaynak: İHA