Travel Turkey’e Kuşadası Damgası

Kuşadası Belediyesi tarafından Kuşadası’nın yurt için ve yurt dışında etkin şekilde tanıtılması için başlatılan çalışmalar devam ediyor.


Yurt dışında Londra’da gerçekleştirilen katılımın ardından, Kuşadası Belediyesi bu kez İzmir’de düzenlenen Travel Turkey Fuarı’na çıkartma yaptı. 4 gün sürecek olan ve 8 Aralıkta sona erecek Travel Turkey’in açılışını gerçekleştiren Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Özgür Özarslan ve Aydın Valisi Erol Ayyıldız’ın da ziyaret ettiği Kuşadası standı, İzmir’deki Travel Turkey Fuarı’nın yıldızı oldu.
İZFAŞ, Hannover-Messe International İstanbul ve Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) işbirliğiyle İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda düzenlenen Travel Turkey İzmir 2013-Turizm Fuar ve Konferansı kapılarını açtı. Bu yıl 7. kez düzenlenen Uluslararası İzmir Travel Turkey Turizm Fuarı büyük ilgi görüyor. Mısır’ın partner ülke olduğu ve Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinin yanı sıra çok sayıda ülkeden temsilciler açılışta yer aldığı fuara, 21 ülke, 60 il ve 850’nin üzerinde kuruluş ve şirket katılıyor.

Kuşadası’nın turizm alanında etkin şekilde tanıtım için yurtiçi ve yurtdışı tanıtım programlarına devam eden Kuşadası Belediyesi, bu amaçla İzmir’de de standa açtı. Kuşadası’nın yenilenen yüzünün tema olarak işlendiği 120 metrekarelik stand, yoğun bir ziyaretçi akınına uğradı. Fuarın açılışına katılan Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Özgür Özarslan, Aydın Valisi Erol Awyıldız, Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürü Nuri Aktakka, TÜRSAB Genel Başkanı Başaran Ulusoy, Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, Kuşadası Otelciler Derneği(KODER) Başkanı Tacettin Özden, TÜRSAB Kuşadası Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Fahrettin Çiçek, Kuşadası Turizm Tanıtma Derneği Başkanı Bülent İlbahar, çeşitli kuruluşların temsilcileri, belediye meclis üyeleri, otelciler ve acente temsilcileri de Kuşadası standını ziyaret ederek, Kuşadası Belediye Başkan Vekili Murat Saraç ve Belediye Başkan Yardımcıları Adem Testici ve Mehmet Bademci ile görüştü. Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Özgür Özarslan, Kuşadası standını ziyareti sırasında Belediye Başkan Vekili Murat Saraç tarafından karşılandı ve Kuşadası’nın tanıtım çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı. Müsteşar Özarslan, son 4,5 yıllık süre içerisinde tanıtım alanında önemli çalışmalar yapan Kuşadası Belediyesi’ne ve Başkan Altungün’e başarılı ve etkin çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Standı Aydın il Kültür ve Turizm Müdürü Nuri Aktakka ile birlikte ziyaret eden Aydın Valisi Erol Ayyıldız da Kuşadası Belediye Başkan Vekili Murat Saraç tarafından karşılandı ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Kaynak: İHA