Chp'li Erkek'ten 'Karabağlar Sevdam' Projeleri

CHP Karabağlar Belediye Başkan Aday Adayı Salih Erkek, Karabağlar için hazırladığı projeleri içeren dosyayı İl Başkanı Ali Engin'e sundu.

Chp'li Erkek'ten 'Karabağlar Sevdam' Projeleri
Karabağlar'ın metropol bir ilçe olduğunu belirten Ali Engin, ilçedeki durum ile ilgili ayrıntılı bilgi aldı
DOSYAYI İNCELEYECEĞİM
"Karabağlar Sevdamdır" diyerek yola çıkan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karabağlar Belediye Başkan Aday Adayı ve Kadifekale Güzelleştirme ve Yaşatma Derneği Başkanı Salih Erkek, projelerini içeren dosyasını CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin'e teslim etti. Karabağlar'daki çalışmalar ve ilçenin durumu ile ilgili Salih Erkek'ten bilgi alan Ali Engin, "Dosyanızı eve götürecek ve inceleyeceğim" dedi.

BURADA AİLEM VAR
İl Başkanlığı'nda ilgi ile karşılanan Salih Erkek, İl Başkanı Ali Engin ile bir süre sohbet etti. Karabağlar'ın İzmir'de değişime ihtiyaç duyulan önemli ilçelerden biri olduğunu vurgulayan Erkek, "Projelerimizi tamamladık ve size sunmaya geldik. Karabağlar sevdamız diyerek yola çıktı k. İddialı projelerimiz var. Bu dosyanın içinde benim ailem var. Muhtarların, 126 dernek başkanının imzaları, halkın imzaları da var" dedi.

Karabağlar'ın metropol bir ilçe olduğunu ifade eden Engin de, "Projeleriniz için teşekkür ediyorum. Eve götürüp inceleyeceğim" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Salih Erkek, İl Yönetim Kurulu üyeleri Metin Atmaca, Osman Peri, Dilek Bilgin ve Nazan Çetin ile birlikte proje dosyasını İl Başkanı Engin'e teslim etti.
Kaynak: İHA