Başkan Çerçioğlu, Bozdoğan’da Vatandaşlarla Buluştu

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Bozdoğan ilçesine bağlı köylerde vatandaşlarla buluştu.

Başkan Çerçioğlu, Bozdoğan’da Vatandaşlarla Buluştu

Bozdoğan Belediye Başkanı Tümer Apaydın ile birlikte Bozdoğan Haydere, Yakaköy, Kazandere, Sırma, Amasya ve Çamlıdere köylerine ziyaretlerde bulunan Başkan Çerçioğlu vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Haydere köyünde pilav ve keşkek gününe katılan Başkan Çerçioğlu, kendi elleriyle vatandaşlara pilav ve keşkek dağıttı.

Gittiği köylerde alkışlarla karşılanan Başkan Çerçioğlu’na özellikle bayanların ilgisi büyüktü. Köy esnaflarına da hayır işler dileyip sohbet eden Başkan Çerçioğlu, köy kahvelerinde vatandaşların sorunlarını dinledi.

Amasya köyü kahvesinde köylüler ile buluşan Başkan Çerçioğlu, “Köylerin sorunlarını en iyi bilen biziz, sadece biz çözeriz” dedi.

Başkan Çerçioğlu, yerel seçimleri de Türkiye birincisi olarak kazanacağını ifade etti.

KÖYLERDE ARITMA SORUNU KALMAYACAK
Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Başkan Çerçioğlu, “Hayata geçirdiğimiz projelerle Aydın’ı Aydın yaptık. 15 yılda yapılamayan Aydın Belediyesi hizmet binasını 8 ayda bitirdim. Yeni otogarımızı bitirdik. Aydın’a yakışan bir kent meydanına kavuşturacağız. Mahalle mahalle, köy köy yapılan altyapı tespit çalışmaları elimizde mevcut. Köylerimizde artık kanalizasyon ve arıtma sorunu kalmayacak. Bunların biri merkezde biri doğuda ve biri de batıda olacak Nazilli, Söke ve Merkezde toplam 3 adet asfalt plenti tesisleri kuracağız” dedi.

“BİZİM ALNIMIZ AK BAŞIMIZ DİK”
Yerel seçimleri Türkiye birincisi olarak kazanacağını dile getiren Başkan Çerçioğlu, “Şuanda yapılan anketlerde oy oranım yüzde 65 çıkıyor. 30 Mart günü hepimiz göreceğiz, seçimleri rekor oyla Türkiye birincisi olarak kazanacağım. Kimse belediye başkanlığını benden daha iyi yapamaz. Artık Aydın'ı Aydın halkı yönetiyor. Bizim her zaman alnımız ak, başımız dik. Herkes şunu çok iyi bilsin; ben olduğum sürece kimse namerde muhtaç olmaz. Çünkü biz her zaman yoksulun kimsesizin yanındayız” dedi.

Kaynak: İHA