Ak Parti Düzce Başkan Adayı Mehmet Keleş Müsiad'ı Ziyaret Etti

AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Mehmet Keleş ve AK Parti yönetim kurulu üyeleri MÜSİAD Düzce Şubesini ziyaret etti.

Ak Parti Düzce Başkan Adayı Mehmet Keleş Müsiad'ı Ziyaret Etti

AK Parti'nin Düzce'den Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Keleş, MÜSİAD Düzce Şube Başkanı İsmail Çakmak, Genç MÜSİAD Başkanı Serkan Verep, İl yönetim Kurulu üyeleri, Genç MÜSİAD yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Dernek Başkanı İsmail Çakmak hayırlı olsun dileklerini ileterek "Mehmet Keleş ve AK Parti yönetim kurulu üyeleri bugün derneğimizi ziyaret ederek bizleri gerçekten onurlandırmıştır. Sağ olsunlar var olsunlar. Hoş geldiler sefa getirdiler. Biz Mehmet Keleş başkanımızı eskiden tanıyorduk ama şimdi yeniden tanımak istedik. Buraya geldiği için teşekkür ediyoruz" dedi.

Mehmet Keleş MÜSİAD'ın devasa bir dernek olduğunu ve sanayici ve iş adamlarını bünyesinde barındırdığını belirterek destek istedi ve "Bu akşam MÜSİAD'ı ziyaret ediyoruz. AK Parti merkez ilçe başkanımız ve kadın kolları başkanımız ile kalabalık bir şekilde ziyaret ediyoruz. Daha önce ben hayırlı olsun ziyareti yapamamıştım. Şimdi hayırlı olsun ziyareti yapıyoruz. Yavaş yavaş seçim gezileri yapıyoruz. İlk olarak büyük çaplı STK'ları sanayici derneklerini ziyaret etmekle işe başladık. MÜSİAD en güçlü en devasa kuruluşlarından biri olarak bulunuyor Düzce'de. Sanayici ve iş adamlarını bünyesinde barındırıyor. Bu yüzden bizi ağırladıkları için teşekkür ediyoruz" dedi.

Açıklamaların ardından ziyaret sohbet havasında devam etti.
Kaynak: İHA