Kaymakam Baştürk Mesleki Eğitim Merkezi İnşaatını İnceledi

Kumluca Kaymakamı Canan Hançer Baştürk, yaklaşık iki yıl önce temeli atılan ve inşaatı devam eden Mesleki Eğitim Merkezi binasında incelemelerde bulundu.


Kumluca Kaymakamı Canan Hançer Baştürk, beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şahin, Esnaf Odası Başkanı Atacan Ertürk ve Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hakkı Salur ile birlikte, sanayi sitesinde yapımı devam eden Mesleki Eğitim Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.

İnşaat hakkında Kaymakam Baştürk'e bilgi veren Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Duran Cabbar, inşaatın yaklaşık iki yıl önce başladığını ve şu anda elektrik tesisatı, kapı ve mobilya eksikliklerinin bulunduğunu söyledi.

Çalışmaların devam ettiği ifade eden Cabbar, ödenek olması halinde iki ay gibi bir sürede okul inşaatının tamamlanarak hizmete girebileceğini belirtti.

Kaymakam Canan Hançer Baştürk de inşaatın biran önce bitirilerek eğitime öğretime başlaması için çalıştıklarını söyledi.

Mevcut imkanları değerlendirerek neler yapılabilir konusunda fikir alış verişinde bulunduklarını belirten Baştürk, okulun biran önce bitirilmesini istediklerini kaydetti.

Baştürk, "Bundan yaklaşık iki yıl önce, belediye, sivil topum örgütleri, hayırseverler, okul inşaatını başlatmışlar. Bu okul için deve güreşleri tertip edilmiş ve okul inşaatının büyük bölümü tamamlanmış durumda. İnşallah önümüzdeki yarıyıl tatiline kadar inşaatı tamamlayarak eğitim öğretime yeni binada devam edilmesini sağlayacağız, tüm çalışmalarımız bu yönde" dedi.

Okulun tamamlanması için kaynak arayışı içinde olduklarını hatırlatan Baştürk, bu konuda katkı yapmak isteyen hayırseverlerden de destek beklediklerini bildirdi.

Kaynak: AA