Aydın, 2. Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarı İçin Birlik Oldu

Aydın’da geçen yıl birincisi başarıyla gerçekleştirilen Aydın Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarı’nın ikincisi 21-24 Kasım2013 tarihlerinde ASTİM Organize Sanayi Bölgesi, eski Tekel tütün depolarında yapılacak.

Aydın, 2. Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarı İçin Birlik Oldu

KOBİ Fuarcılık firmasınca organize edilen 2. Aydın Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarı’na bu yıl 300’e yakın katılımcı firma stant açacak. Fuar Aydın Belediyesi, Aydın Ziraat Odası, Adnan Menderes Üniversitesi, TOBB’ne bağlı Meslek Kuruluşları, KOSGEB ile Gıda Tarım Hayvancılık Bakanlığı’nın İl Müdürlüğü tarafından destekleniyor.

HAYALLERİMİZ GERÇEKLEŞSİN
Fuar öncesi çalışmaları değerlendiren oda başkanları 2. Aydın Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarı’nda “Hayallerimiz Gerçekleşsin” sloganı ile imza kampanyası başlatacak. Çıldır Havaalanı’nın yolcu taşımacılığına açılması, 2023 Yatırım Planına alınan İzmir-Aydın Denizli Hızlı Tren Taşımacılığı Projesinin 2014 yılında başlatılmasını isteyecek.

2. Aydın Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın son durumu hakkında bilgi veren KOBİ Fuarcılık Yetkilisi Mustafa Manap 12 bin 600 metrekare kapalı alanda gerçekleşecek fuar için yapılan çalışmalarda geçen seneye göre katılımcı firma sayısının yüzde 100 arttığını belirtti.

Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen Aydın Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarı’nın çevre illerde 1. Türkiye genelinde 3. Sırada yer aldığını kaydeden Manap, “Önümüzdeki yıl birçok tarım ürünü üretiminde ilk 10’da yer alan tarım kenti Aydın için fuarımızı uluslar arası standartlara ulaştırmayı hedefliyoruz” dedi.

Aydınlıların katılımı için 4 gün boyunca sabah saat 10.00 ila akşam akşam 18.00 saatleri arasında her saat başı Bey Camisi’nden fuar alanına Aydın Belediye Başkanlığı tarafından ücretsiz otobüs kaldırılacak.
Kaynak: İHA