Başkan Aday Adayı Oktay Yıldırım Dernekkırı Bölgesini Ziyaret Etti

AK Parti Adapazarı Belediye Başkanı Aday Adayı Oktay Yıldırım Dernekkırı bölgesini ziyaret etti.

Başkan Aday Adayı Oktay Yıldırım Dernekkırı Bölgesini Ziyaret Etti

Sakarya İl Genel Meclis Başkanı Av. Oktay Yıldırım Adapazarı Belediye Başkan aday adayı olduktan sonra başladığı ziyaretlere devam ediyor. Ziyaretleri kapsamında Dernekkırı bölgesindeki Çökekler ve Taşlık köylerinde vatandaşlarla buluşan Oktay Yıldırım köylülerden de büyük ilgi gördü.

Oktay Yıldırım ziyaretinde vatandaşlar ile görüş alışverişinde bulunarak vatandaşların Yerel Yönetim ile ilgili beklentilerini ve düşüncelerini dinledi ve karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Bölgede 30’a yakın yerleşim yeri köy ve mahalle olduğunu belirten Oktay Yıldırım, geçtiğimiz dönemde bölge köylerinin bir kısmının mahalleye döndüğünü ve yeni Büyükşehir yasası ile tüm yerleşim yerlerini mahalleye dönüşeceğini belirtti.

Sakarya Köprüsü’nün Sakarya tarihinde önemli yeri olduğunu ve Belediye’nin sembolü olduğunu belirten Yıldırım, bu alan ve çevresinde bir yenileme projesi yapmanın gerekliliğine dikkat çekti.

Vatandaşlar Oktay Yıldırım’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, istek ve arzularını Oktay Yıldırım’a ileterek ziyaret için teşekkür ettilr.
Kaynak: İHA