Adana İş Dünyasının Sorunları Başbakan Erdoğan'a Sunuldu

Adana iş dünyasının sorunlarının, temel atma ve açılış törenlerine katılmak üzere kente gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a sunulduğu bildirildi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'in girişimleri sonucu kabul edilen iş dünyası heyetinde, Adana Sanayi Odası Meclis Başkanı Hüseyin Nuri Çomu ve Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, Adana Ticaret Odası Başkanı Atila Menevşe, Adana Ticaret Borsası Başkanı Muammer Çalışkan, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Bekir Sütçü yer aldı.

Hilton Oteli'nde Başbakan Erdoğan ile yaklaşık 1 saat görüşen Adana iş dünyası temsilcileri, ülke gündeminde bulunan konuları değerlendirdi, kentin sorunlarını ve beklentilerini dile getirirken konuyla ilgili dosya da sundu.

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ve Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'un da hazır bulunduğu görüşmede iş dünyası temsilcilerini dinleyen Başbakan Erdoğan, Adana'nın sorunlarının çözüme kavuşturulmasının takipçisi olacağını söyledi.

İş dünyası temsilcileri de, Başbakan Erdoğan ile yapılan görüşmenin olumlu geçtiğini, önümüzdeki dönemde Adana'ya olumlu yansımalarının beklendiğini ifade ettiler.

Kaynak: AA