Kocasinan'ın Belediyesinden Çevre Düzenlemesi

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Devlet Hastanesi'nin Acil Servis çevresinde çevre düzenlemesini yaptıklarını söyledi.


Yıldız, Kayseri'ye hizmet veren kamu kurum ve kuruluşlarla her zaman işbirliği içinde çalıştıklarını belirterek şunları kaydetti:

"Kayseri Devlet Hastanesi'nin yeni yapılan 'Acil Servis'inin hizmete girmesiyle çevresindeki bölümler fonksiyon ve yer değiştirdi. Bu yeni yapılanmalar neticesinde ortaya çıkan bölümlerde çevre düzenlenmesi ihtiyacı doğdu. Hastanenin böylesine önemli, acil hizmetinin çevre düzenlemesi için Sağlık Müdürlüğü ile Devlet Hastanesi Yönetimi'nin destek ve işbirliği talebiyle hemen kolları sıvayıp çalışmaya başladık."

Kocasinan Belediyesi olarak Acil Servise daha önce de 5 bin metrekarelik çevre düzenlemesi yaptıklarını vurgulayan Yıldız, "Devlet Hastanesi yöneticilerinin talep ettiği bölümlerde çevre düzenlemesi yaptık. Kaldırımlarını, otoparklarını, asfaltını bitirdik. Hayati ve acil bir hizmet söz konusu olunca para pula bakılmadan işin hemen bitirilmesi gerekir. Emeği geçenlere teşekkür ediyor, şifalara vesile olmasını diliyorum" diye konuştu.

Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İbrahim Özcan ise Bekir Yıldız'dan büyük destek gördüklerini belirterek, başkana ve ekibine teşekkür ettiğini iletti.

Kaynak: AA