Genç Müsiad Rize Şubesi 9. Genişletilmiş İstişare Toplantısı

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Rize Şubesi Gençlik Kurulu 9. Genişletilmiş İstişare Toplantısı yapıldı.

Bir otelde gerçekleştirilen toplantıya, MÜSİAD Gençlik Kurulu Genel Başkanı Abdulsamet Temel, MÜSİAD Gençlik Kurulu Başkan Yardımcısı Faruk Akbal, MÜSİAD Rize Şube Başkanı Mahmut Dabak, MÜSİAD ve Gençlik Kurulu üyeleri katıldı.

MÜSİAD Gençlik Kurulu Genel Başkanı Temel, düzenledikleri toplantılarla yeni dönem yönetim kurulu başkan ve üyelerini seçmekle beraber unutulmaması gereken istişare kültürünü hatırlattıklarını söyledi.

Yaptıkları istişarelerde Genç MÜSİAD'ı diğer gençlik kuruluşlarından ayıran iki önemli özellik olduğunu ifade eden Temel, şunları söyledi:

''Bunlardan birincisinin uluslararası alanda yaptığımız çalışmalar olduğunu gördük. İkincisi ise son yıllarda yapmış olduğumuz sosyal sorumluluk projeleri ile diğer kurum ve kuruluşlara örnek teşkil edecek faaliyetler yapmış olmamızdır. Sınırlarımızın dışına çıkıp bağlantı kurabileceğimizi ve iş yapabileceğimizi göstermiş olduk. Bundan sonraki dönemde yeni yönetimle beraber şubelerimizin desteği ile çok daha başarılı bir şekilde hedeflerimize ulaşacağız.''

Açıklamaların ardından MÜSİAD Gençlik Kurulu Başkanlığı'na Esra Alemdaroğlu seçildi. MÜSİAD Rize Şubesi Gençlik Kurulu'nun yeni yönetimi şu isimlerden oluştu:

''Önder Şimşek, Ali Osman Mercan, Tuncay Kılıç, Fatih Çomoğlu, Mehmet Çelik, Abdulkadir Kılıç, Mustafa İslamoğlu, Recep Karabulut, Osman Tuna.''

Muhabir: Fikret Delal

Yayıncı: Asena Akçay
Kaynak: AA