Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı İşık'dan Açıklama

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Fikri Işık, ''Teşkilatımızda en çok dikkat ettiğimiz nokta uyumlu çalışmadır'' dedi.

AK Parti Samsun İl Başkanlığını ziyaret eden Işık, teşkilat binasını gezdi.

Işık, burada yaptığı konuşmada, Samsun teşkilat binasının AK Partinin kurumsal kimliğini gösteren örnek bir yapı olduğunu belirtti.

Teşkilatın her kademesiyle bir bütün olduğunu ifade eden Işık, ''İl bazında bu işin orkestra şefi il başkanıdır. Biz illere baktığımızda uyumlu ve verimli bir çalışma isteriz. Teşkilatımızda en çok dikkat ettiğimiz nokta uyumlu çalışmadır. Samsun'da AK Partinin çıtasını biraz daha yükseltecek bir çalışma isteriz. Bu noktada bir sorun olmadığı sürece genel merkezimiz teşkilatımızın verdiği kararlara saygı duyar'' diye konuştu.

-''Dedikodularahiçbir şekilde itibar etmeyin''-

Fikri Işık, Samsun teşkilatının görevden alınıp alınmayacağına ilişkin bir soruya, ''Dedikodulara hiçbir şekilde itibar etmeyin. Biz teşkilatımızın önümüze bakmasını istiyoruz. AK Partinin Türkiye'yi 2023'e taşıyacak vizyonu ortaya koyacak çalışmaları icraata dökeceği bir süreci yaşayacağız. Bizim bütün hedefimiz budur. Bu tip dedikoduların yerel basında bulunması bile bizi üzüyor. Öyle birşey olsaydı şimdiye kadar işlem yapılmıştı. Genel merkezimiz uyumlu çalışma sürdüğü sürece böyle bir tasarrufta bulunmayı düşünmüyor'' şeklinde cevap verd.

Toplantıya, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş ve çok sayıda partili katıldı.

Muhabir: Anıl Kuru

Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
Kaynak: AA