Sobadan Sızan Gazdan Zehirlenen 2 Kişi Hayatını Kaybetti

İçel'de kömür sobasından sızan korbonmonoksit gazından zehirlenen bakıcı kadın ile 9 yaşındaki oğlu hayatını kaybetti, 4 yaşındaki bir çocuk ise hastanede yaşam mücadelesi veriyor.

Sobadan Sızan Gazdan Zehirlenen 2 Kişi Hayatını Kaybetti
Olay, merkez Toroslar ilçesi Güneykent Mahallesi 9403 Sokak'taki Kandemir Apartmanı'nın zemin katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 4 yaşındaki oğlu Yusuf Kahramanlı'yı bıraktığı bakıcı kadından telefonla aramasına rağmen haber alamayan Halil İbrahim Kahramanlı, endişeye kapılarak kadının yaşadığı eve geldi. Zilini çaldığı evin kapısı açılmayınca camı kırarak içeriye giren Halil İbrahim Kahramanlı, çocuğunun bakıcısı Cemile Kıratlı (29) ile bakıcı kadının 9 yaşındaki oğlu Abdurrahman Mert Kıratlı'nın cesedi ile karşılaştı. 4 yaşındaki oğlunu da yerde baygın vaziyette bulan baba, durumu polise bildirdi ve çocuğunu hastaneye yetiştirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Cemile Kıratlı'yı yerde, oğlunu ise yatağında ölmüş halde buldu. Kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlendikleri belirlenen anne-oğlun evinde inceleme yapıldı. İçel Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne kaldırılan 4 yaşındaki Yusuf Kahramanlı'nın ise yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındığı bildirildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı .
Kaynak: İHA