Elazığ'da Yapılacak Olan Balkan Triatlon Şampiyonası Hazırlıkları Tamamlandı

Elazığ Valiliği ve Türkiye Triatlon Federasyonu işbirliği ile 8-9 Eylül tarihlerinde Elazığ'da yapılacak olan Balkan Triatlon Şampiyonası hazırlıkları tamamlandı.

Elazığ Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Hazar Gölü kenarında bulunan Galaksi Tatil Köyü'nde 8-9 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek olan şampiyona öncesi, hazırlıkların değerlendirilmesi amacıyla toplantı yapıldı.

Toplantıda, Balkan Triatlon Şampiyonası'nın ilk defa ülkemizde Elazığ'ın ev sahipliğinde yapılacağına dikkat çeken Vali Muammer Erol, bu gibi uluslararası sportif faaliyetlerin ilin tanıtımı ile Elazığ'ın spor alanında tanıtılması açısından son derece önemli olduğunu belirterek, şampiyonaya bütün Elazığ halkını beklediklerini kaydetti.

Triatlon İl Temsilcisi Yrd. Doç. Dr. Cemal Gündoğdu ise, şampiyona öncesi ilgili kurumların koordineli çalışması sonucunda tüm hazırlıkların tamamlandığını belirtti.

Toplantıya, Vali Yardımcısı Ercan Çiçek, Sivrice Kaymakamı Sultan Doğru, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Bilginoğlu, Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Kazez, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sedat Acar ve organizasyon komitesi üyeleri katıldı.

Muhabir: İsmail Şen / Ramazan Kaya

Yayıncı: Cemal Coşkun
Kaynak: AA