Antalyaspor, Elazığspor Maçına Hazırlanıyor

Hafta sonunda Sanica Boru Elazığspor ile karşılaşacak olan Antalyaspor, kupa maçından sonra ara vermeden hazırlıklara devam etti.

Antalyaspor, Elazığspor Maçına Hazırlanıyor
Ligin 6. haftasında Elazığspor ile mücadele edecek olan Mehmet Özdilek yönetimindeki Antalyaspor, akşam üzeri yaptıkları antrenmanla hazırlıklara devam etti. Taktik ve teknik ağırlıklı yapılan antrenmanda kupa maçında oynayan oyuncular düz koşu yaptı. Antrenman öncesinde oyuncuları ile konuşan Özdilek, futbolcularına uyarılarda bulundu.

Basına açıklamalarda bulunan Antalyasporlu oyunculardan Ali Tandoğan ile Hakan Arıkan adaptasyon döneminde olduklarını belirtti.

Geçen haftadan daha iyi bir performans göstererek Elazığspor maçını kazanmayı düşündüklerini belirten Arıkan, "Rakibimizin de şu an puana ihtiyacı var, ama şu an bizim galip gelmemizle yukarı ki sıralara yükseleceğimizi düşünüyorum. İnşallah maçı kazanıp sezon sonu çok daha iyi yerlerde olacağımızı düşünüyorum. Bu takımın potansiyeli var UEFA kupasına kadar yükseleceğine inanıyorum." dedi.

Kupa maçını da değerlendiren Arıkan, maçın genelinde iyi oynadıklarını ve Türkiye Kupası'nda final oynamayı hedeflediklerini belirtti.

Sezonun başında olduklarını ifade eden Ali Tandoğan ise özellikle 6. haftadan sonra bir oturma olacağını kaydetti.

Elazığ maçının önemine değinen Tandoğan, "Eğer bu maçtan 3 puan alırsak ligde iyi bir yere getirir bizi. Bundan sonraki maçlarda istikrar sağlarsak üst seviyeler çıkarız diye düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Kupa maçını da değerlendiren Tandoğan, güzel ve zevkli bir maç olduğunu söyledi.

Tandoğan, kupa maçındaki küfürlü tezahüratlar ile ilgili olarak ise, "Herkesin tepkileri olabilir saygı duyuyoruz, biz sonuçta sahada takıma destek çıkılmasından yanayız." ifadelerini kullandı.
Tandoğan, yeni gelen oyuncular olduğunu belirterek, adaptasyon sürecinde olduklarını ve bunu aştıklarında çok daha iyi olacaklarını söyledi.