Kayyuma Giden Keşanspor'un Genel Kurul Tarihi Belirlendi

Son kongresinde başkan adayı çıkmaması dolayısıyla kayyuma giden Edirne Keşanspor'un 30 Eylül’de genel kurula gideceği öğrenildi.

Kayyuma Giden Keşanspor'un Genel Kurul Tarihi Belirlendi
Keşanspor Kulübü’nün 1 Eylül 2012 tarihinden bu yana devam eden belirsizliğinin 30 Eylül 2012 tarihinde yapılacak genle kurul toplantısıyla sona ereceği öğrenildi. 1 Eylül 2012 tarihinde gerçekleştirilen olağanüstü genel kurul toplantısında başkan adayı çıkmayınca sahipsiz kalan Keşanspor Kulübü’ne başkan adayı çıktı.

Başkan adayı ve oluşturduğu listenin geçtiğimiz günlerde Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı’yı makamında ziyaret ederek, Kayyum sürecin de Dernekler Masası’nın çalışmaları ve Keşanspor hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundukları ifade edildi.

Karşılıklı olarak yapılan görüşmeler sonucunda, lig başlamadan genel kurul toplantısı yaparak takımı hazırlamak için zaman kazanmayı amaçladığı da öğrenilen yeni yönetimde yer alacak isimlerin dahi belirlendiği kaydedildi. 30 Eylül 2012 Pazar günü olağanüstü genel kurul toplantısı yapılacağı ifade edilirken, oluşturulan yönetimin Keşanspor Kulübü’nü sahiplenerek bulunduğu durumdan daha yukarıya taşımak için yüksek çaba harcayacağı öğrenildi. Başkan adayı ile yönetimin yakın zamanda bir basın toplantısı düzenleyebileceği de edinilen bilgiler arasında yer aldı .
Kaynak: İHA