Ağrı Kesici İğne Yapıldıktan Sonra Dokularında Zedelenme Meydana Geldiği Gerekçesiyle Savcılığa Başvurdu

Batman'ın Gercüş ilçesinde 23 yaşındaki Fethullah Soyvural, ağrı kesici iğne yapıldıktan sonra dokularında zedelenme meydana geldiği gerekçesiyle savcılığa başvurdu.

Gercüş ilçesi Pınarbaşı Mahallesi'nde oturan Fethullah Soyvural, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sırt ağrısı nedeniyle Gercüş Devlet Hastanesi'ne gittiğini, cihazın bozuk olması nedeniyle film çekimi için Midyat Devlet Hastanesi'ne yönlendirildiğini söyledi.

Midyat Devlet Hastanesi'nin acil bölümüne başvurduğunu kaydeden Soyvural, doktorun kontrolünden sonra kendisine görevli hemşire tarafından ağrı kesici iğne yapıldığını belirtti.

İğne vurulduktan sonra bacağında acı hissettiğini aktaran Soyvural, şöyle dedi:

''Yürüyerek gittiğim hastaneden yakınlarımın yardımıyla çıktım. Eve gittikten sonra ağrım arttı. Ertesi gün Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne gittim. Çekilen film sonucu sağ ayağımda yapılan iğne nedeniyle doku zedelenmesi teşhisi kondu. Doku zedelenmesi nedeniyle yürüyemiyorum. Tekrar eskisi gibi yürüyebilmek için tedavi olmam gerekiyor. Hatalı iğne yapıldığı için savcılığa başvurdum.''

Öte yandan Gercüş Devlet Hastanesi'nde görevli Dr. Cihan Akay, iddiayla ilgili olarak, Fethullah Soyvural'a bacağında yumuşak doku bozukluğu teşhisi konulduğunu söyledi.

Midyat Devlet Hastahanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Ahmet Naf ise savcılığa verilen şikayet dilekçesi kendilerine ulaştığında gereğini yapacaklarını bildirdi.

Muhabir: İbrahim Torlak-İrfan Cemiloğlu

Yayıncı: Behçet Güngör
Kaynak: AA