Kimse Yok Mu Derneği'nin Gıda Yardımları Sürüyor

Kimse Yok mu Derneği Afyonkarahisar Şubesi ilçelerde gıda paketi dağıtımlarına devam ediyor.

Kimse Yok Mu Derneği Afyonkarahisar Şube Müdürü Mustafa Çobanoğlu, her yıl 500 mağdur vatandaşa gıda yardımları dağıttıklarını, bu yıl taleplerin çok olması nedeniyle yardımların artarak devam ettiğini bildirdi.

Ramazan'ın ilk gününden itibaren gıda dağıtımlarına devam ettiklerini belirten Çobanoğlu, bu yıl Afyonkarahisar merkezde 400, Isparta ilimizde 150, Sandıklı ilçemizde 50, Bolvadin ilçemizde 50 ve Dinar ilçemizde de 50 olmak üzere toplam 700 mağdur vatandaşa ulaşmak istediklerini ifade etti.

Çobanoğlu, diğer ilçelerin gıda paketlerini ise merkezde dağıtıldığını vurguladı.

Öte yandan, Kimse Yok Mu Derneği Afyonkarahisar şubesi Sandıklı ilçesinde iftar yemeği verdi.

Çobanoğlu, iftar yemeklerini Afyonkarahisar'ın dört bir tarafına yaydıklarını, Ramazan sevincini herkese yaşatmak istediklerini bildirdi.

Bu kapsamda Sandıklı'da 600 kişiye iftar verdiklerini ifade eden Çobanoğlu, Ramazan ayının feyiz ve bereketiyle birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan bir zamanda bir araya gelmenin vatandaşlar tarafından takdir edildiğini kaydetti.

İftar yemeğine Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol, İlçe Müftüsü İsmet Karaarslan, Kızılören İlçe Müftüsü Resul İncelik, MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, AK Parti Sandıklı İlçe Başkanı Ahmet Özeski, MHP Sandıklı İlçe Başkanı Halil Özdemir, Kimse Yok Mu Derneği Başkanı Celalettin Soner, ilçe daire müdürleri, dernek başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Muhabir: Mustafa Güngör

Yayıncı: Mürsel Çetin
Kaynak: AA