Başkan Tütüncü Elmalı'da

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Meclis Üyesi Serhat Demir, Başkan Yardımcısı Orhan Kocaağa ve Kepez Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu ile birlikte Elmalı Ak Parti İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti.

Başkan Tütüncü Elmalı'da
Ziyarette , yerel seçimler ve teşkilatın çalışmaları konuşuldu . Başkan Tütüncü ' nün ziyaretinden memnuniyet duyduklarını belirten Ak Parti Elmalı İlçe Başkanı Ümit Öztekin , “Başkan Tütüncü’nün Kepez ' de yaptığı başarılı hizmetler , teşkilat çalışmalarımızda bize güç veriyor . Teşkilatım adına , Ak Parti belediyeciliğini en güzel şekilde icra ettiği için kendisini kutluyorum” dedi .

Tarihi , kültürü ve doğası ile Antalya ' nın en güzel ilçelerinden biri olan Elmalı ' da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Hakan Tütüncü de , Elmalı AK Parti İlçe Teşkilatı ' nın çalışmalarını yakından takip ettiğini belirtti .

Teşkilatın çok başarılı çalışmalara imza attığına işaret eden Başkan Tütüncü , “Birlik ve beraberlik içerisinde çok güzel çalışmalar yaparak 2014 yerel seçimlerinde Elmalılara ' Ak belediyeciliği ' tanıştıracağınıza inancım tamdır” diye konuştu .

Başkan Hakan Tütüncü , daha sonra beraberindekilerle birlikte Antalya Ticaret Borsası’nın ( ATB ) , Vehhab - i Ümmi Türbesi ' nin bahçesinde düzenlediği geleneksel iftar yemeğine katıldı .

İftara , Elmalı Kaymakamı Mehmet Murat Çekmen , ATB Yönetim Kurulu üyeleri ve vatandaşlar katıldı .

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü , iftarın ardından Hükümet Caddesi ' nde bir süre dolaştı ve burada ilçe halkıyla sohbet etti .
Kaynak: İHA