Bakan Bağış, Arnavutköy Belediyesi'nin Sokak İftarına Katıldı

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Arnavutköy Belediyesi tarafından düzenlenen sokak iftarına katıldı.

Ramazan ayının 20’inci gününde Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış Arnavutköy Belediyesi tarafından düzenlenen sokak iftarına katıldı.

İftardan sonra Taşoluk Camii'nde namaz kılan Avrupa Birliği Bakanı, daha sonra vatandaşlarla sohbet ederek, dertlerini dinledi.

İftardan önce konuşan Bağış, “Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin. Aranızda bulunmaktan, sizlerle aynı iftar sofrasını paylaşmaktan ama hepsinden önemlisi Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan beyefendinin selamlarını sizlere getirmiş olmaktan büyük onur duyuyorum. Bu Ramazan gerçekten İstanbul'da bir farklı yaşanıyor. İstanbul'un her yerinde mahalleli, mahallesiyle kaynaşıyor. Sizlerin verdiği güçle Avrupa Birliği'ne üye olma yolunda müzakerelerimizi yürütüyoruz. Ülkemizi, milletimizi temsil etmeye çalışıyoruz. Önümüze çıkan bütün engellere bir mücadele koymaya çalışıyoruz. Desteğiniz için, dualarınız için sizlere müteşekkirim. Allah sizlerden razı olsun. Daha nice Ramazanlarda, daha nice bayramlarda sevdiklerinizle birlikte olmayı Allah nasip etsin" şeklinde konuştu.

İftar yemeğinin ardından Egemen Bağış, çocuklara oyuncak dağıttı.

Kaynak: İHA