Bozdağ: Bir Zamanlar Televizyon Son Dakikaları İle Vekil İstifaları Yarışıyordu

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "Türkiye’de, rahmetli Ecevit’in hastanede olduğu süreçte vekillerin birbiri ardına istifa ettiğini ve televizyondaki son dakikalarla yarışır hale geldiklerini, o süreçlerin atlatıldığını" söyledi.

Bozdağ: Bir Zamanlar Televizyon Son Dakikaları İle Vekil İstifaları Yarışıyordu
Bozdağ , AK Parti Kars İl Başkanlığı ' nın vermiş olduğu iftar programına katıldı .

Burada yaptığı konuşmada , rahmetli Ecevit’e yapılan operasyonun şimdi yargıda olduğunu hatırlatan Bozdağ , " Kim ne planlarsa planlasın , kim hangi operasyonu yapmak istediyse istesin en büyük operasyonu 3 Kasım 2002’de sandıkta halk yaptı . Bütün çetelere , mafyalara karanlık güç odaklarına hesapçılara kitapçılara hesap öğle yapılmaz böyle yapılır dediniz . Bazılarını sandığın dibine gömdünüz . Bazılarını dışına attınız . Herkesin hesabını ve kitabını bozdunuz . Allah razı olsun sizden , sizin sayenizde oyunlar bozuldu” dedi .

Bir zamanlar Türkiye’de IMF’den borçlar istendiğini , buna karşılık borcun verileceği ve bu verilen borcun yöneticisinin dahi IMF tarafından tayin edildiğini anımsatan Bozdağ , Türkiye ' nin artık IMF’ye borç veren bir konuma geldiğini sözlerine ekledi .