Yol kesen PKK'lı gruptan Kanal D'ye uyarı!

PKK'nın Şemdinli'de yaptığı yol kontrolü çok ilginç görüntülere sahne oldu.

Yol kesen PKK'lı gruptan Kanal D'ye uyarı!
İçinde milletvekillerinin de bulunduğu BDP konvoyunun önünü kesen PKK'lı grup Türk medyasına seslenerek gerçeklerin yansıtılmasını isterken Kanal D muhabiri Cem Tekel'i kameraların önünde uyardılar.

'KANAL D MUHABİRİ TAMAM MI! GERÇEKLERİ SAKLAMAYIN '

Çatışmaların ardından kısmen boşaltılan Günyazı ve Bağlar köyleri ile köylere bağlı mezraları ziyaret eden siyasi parti heyeti PKK'lılar tarafından durduruldu. Aralarında BDP dışında EMEP, ÖDP, ESEP'in de temsilcilerinin olduğu kalabalık konvoya seslenen 1'i kadın 5 PKK'lı, yaklaşık yarım saat örgüt propagandası yaptı. Kameraların görüntülediği o anların en çarpıcı yanı ise kalabalığa seslenen PKK'lının önce Türk medyasına sonra da konvoydaki gazetecilerden Kanal D muhabiri Cem Tekel'i uyardığı dakikalardı. Türk medyasının Şemdinli'de olan biteni doğru şekilde yansıtmadığını söyleyen PKK'lı Cem Tekel'e dönüp 'Kanal D muhabiri, tamam mı? Yalan söylemeyin, gerçekleri saklamayın. ' diyerek uyardı.

KANAL D MUHABİRİ O ANLARI TWITTER'DA YORUMLADI

Kanal D muhabiri Cem Tekel o anları Twitter'da yorumladı. PKK'lı grubun yol kontrölünde yaşananları 'ikinci Habur ' olarak niteleyen Kanal D muhabiri, 'Türkiye bu görüntüler üzerine ikinci bir Habur sndromu yaşayacak ' dedi.

işte Cem Tekel'in o tweet'leri:

Şemdinli'de Bdp'li heyeti takip ederken çok acayip bir görüntüyle karşılaştım... Çokkk...

O görüntüler çok tartışılacak ...

Ve elbette büyük bir tepki çekecek...

İkinci Habur...

Turkiye bu görüntüler üzerine ikinci Habur sendromunu yasayacak... Ve büyük bir tartışma başlayacak