Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Şahin Açıklaması

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, ''Hamdolsun Nizip son 10 yılda hizmette yarışta öne geçti'' dedi.

Şahin, Nizip Kaymakamlığı ile ilçe belediyesi tarafından nikah salonunda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, her yıl kışın Ankara'da, yazın ise seçim bölgelerinde, sahada çalıştıklarını söyledi.

Yaz aylarında gerçekleştirdikleri saha çalışmaları çerçevesinde yaptıkları toplantılarda vatandaşları dinleyip yeni bir yol haritası çıkardıklarını ifade eden Şahin, şöyle konuştu:

''Nizip'ten her seferinde mutlu ve umutlu bir şekilde dönüyorum. 81 ili dolaşmış bir kardeşiniz olarak söylüyorum, Nizip, imkanlar bakımından birçok ilden daha kuvvetli bir ilçedir. Bu gücü nereden alıyor- Tabii sizlerden alıyor. Siz nasılsanız öyle yönetilirsiniz. Başındakiler de bu işin takibini adam gibi yapınca hamdolsun Nizip Son 10 yılda hizmette yarışta öne geçti ve çok güzel 10 yılı tamamladı. Çok daha başarılı, güzel, huzurlu ve mutlu bir Nizip'in inşasında hep beraber yolumuza devam edeceğiz.''

Şahin, konuşmasının ardından çoğu köy muhtarlarından oluşan katılımcıların sorunlarını dinledi.

Fatma Şahin ayrıca ihtiyaç sahibi ve sağlık sorunu olduğu belirtilen bir aileyi ziyaret etti, sorunlarının çözümü için talimat verdi.

Bakan Şahin, başka bir ihtiyaç sahibi aileyi de ziyaret etti. Ziyaret basına kapalı gerçekleştirildi.

Muhabir: Kemal Karagöz / Sevil Çelik

Yayıncı: Tarkan Demir
Kaynak: AA