Kültür ve Turizm Bakanı Günay Açıklaması

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, ''Milletin vergisi kesintiye uğramadığı zaman, milletin kazancı milletin hizmetine dönüştürülebiliyor'' dedi.

Günay, tarihi Balıklıgöl Yerleşkesi'nde İl Özel İdaresi imkanlarıyla yaptırılan Kale Eteği Balıklıgöl Platosu'nun açılışı dolayısıyla düzenlenen törende yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarının çalışmalarına değindi.

10 yıllık AK Parti iktidarı döneminde önemli projelerin hayata geçirildiğini ifade eden Günay, ''Milletin vergisi kesintiye uğramadığı zaman, milletin kazancı milletin hizmetine dönüştürülebiliyor. Biz buna çalışıyoruz. Hani güzel bir sloganımız var, 'İşimiz hizmet, gücümüz millet' bunu her zaman durmaksızın sürdürmeye çalışıyoruz'' diye konuştu.

-Maliye Bakanı Şimşek-

Maliye Bakanı Şimşek de Türkiye'nin kalkınması için çalıştıklarını ifade etti.

AK Parti'nin iktidara geldiğinde toplanan vergilerin yüzde 86'sının faize gittiğini aktaran Şimşek, o dönemlerde Türkiye'nin sürekli IMF ve borç verenlere el açarak, hizmet üretemediğini söyledi.

Şimşek, AK Parti iktidarının amacının milletin refah seviyesini yükseltmek olduğunu kaydetti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik de söz verdikleri tüm projeleri tek tek hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Ramazan ayında Şanlıurfa genelinde yaşanan elektrik sorununun kendilerini üzdüğünü ifade eden Çelik, sorunun çözümü için çaba harcadıklarını belirtti.

Konuşmaların ardından Balıklıgöl Yerleşkesi'ndeki aydınlatma sistemlerinin açılışı yapıldı.

Törene, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba ve vatandaşlar katıldı.

Muhabir: Eşber Ayaydın / Mehmet Güldaş

Yayıncı: İbrahim Uyar
Kaynak: AA