Bakan Çelik'in Yolunu Kesen Vatandaşlar Alt Geçit İstedi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in yolunu kesen vatandaşlar, Çamlıçatak köyüne alt geçit yapılması talebinde bulundular.

Ardahan ' a gelişinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in yolu , Çamlıçatak köyü sakinleri tarafından kesildi . Ellerindeki dövizlerle Bakan Faruk Çelik’in yanına gelen vatandaşlar , 300 haneli ve 4 bin nüfuslu Çamlıçatak köyüne alt geçit yapılmasını istedi . Talebi dinleyen Bakan Çelik , alt geçidin yapılması için gerekeni yapacaklarını kaydetti .

Çamlıçataklılar , söz üzerine yol trafiğe açtılar .

Ardahan’daki programın ardından Göle ilçesine geçen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik , burada Göle Festivali’ne katıldı .

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Çelik , Ardahan’da işsizliği önlemek için Toplum Yararına Çalışma Programları kapsamında yaklaşık 2 bin 500 kişiye iş imkanı sağladıklarını kaydetti .

Festival alanında 2 çocuk , kırlardan topladıkları çiçekleri Çelik’e verdi . Çocukların çiçeğini alan Çelik , onları öptü .

Vatandaşların yoğun isteği üzerine halay çeken Bakan Faruk Çelik’e , yüzlerce Göleli de eşlik etti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik , daha sonra Ankara’ya gitmek üzere Kars’a hareket etti . Çelik , Kars’ta bir süre dinlendikten sonra havayoluyla Ankara’ya gitti .
Kaynak: İHA