Elazığ Tso'dan Kırsal Kalkınma Hibe Destekleri Toplantısı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ile Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Elazığ İl Koordinatörlüğü işbirliğiyle ''Kırsal Kalkınma Hibe Destekleri'' konulu toplantı düzenlenecek.

Odadan yapılan yazılı açıklamaya göre, 2012 yılı başında kuruluşu gerçekleştirilen 42 uzman ve 6 destek personeliyle hizmetlerine başlayan TKDK Elazığ İl Koordinatörlüğü'nün hibe destekleri ve kurum çalışmaları konusunda Elazığ TSO üyeleri ile konuya ilgi duyanlara yönelik bilgilendirme toplantısı düzenleyeceği bildirildi.

Açıklamada, toplantının 11 Temmuzda Elazığ TSO Konferans Salonu'nda yapılacağı ifade edildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Elazığ TSO Başkanı Ali Şekerdağ ise programın Elazığ için önemine değindi. Şekerdağ, şunları kaydetti:

''Tarım, hayvancılık ve su ürünleri alanlarında çok ciddi potansiyeli olan Elazığ'ın program kapsamında önemli bir destek alarak, ilimizde bu alanlara yönelik modern yatırımların kazandırılması hususunda bu tür eğitim ve bilgilendirme toplantılarımız devam edecektir. Adı geçen sektörlere yönelik olarak açılacak program hibe niteliğinde olup, girişimciler için çok büyük bir fırsat sunmaktadır. Yapılacak yatırımların yüzde 50'sinden fazlasının geri alınacak olması nedeniyle ilimizin bu dönemde çok ciddi yatırımlar kazanmasını bekliyoruz. Tüm girişimcilerimizin bu önemli fırsatı iyi değerlendirmesini diliyorum.''

Muhabir: Emrah Gökmen / Ömer Fansa

Yayıncı: Emine Konuk
Kaynak: AA