Israrla Kendilerini Dövdürtmek İstediklerini Düşünüyorum

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, kendisine yapılan yumurtalı saldırıyı CHP'lilerin organize ettiğini iddia ederken, bu olayın CHP'yi kapatma noktasına kadar götürebileceğini söyledi.

Israrla Kendilerini Dövdürtmek İstediklerini Düşünüyorum
Gökçek, Beyaz Tv'de ekrana gelen Basın Kulisi programında Ferda Yıldırım'ın gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Melih Gökçek, kendisine yönelik yumurtalı saldırıyı değerlendirirken, saldırıyı CHP 'lilerin organize ettiğini iddia etti.

TESADÜF OLAMAZ

Kendisine yapılan yumurtalı saldırıyla ilgili çarpıcı belgeleri canlı yayında açıklayan Gökçek, kendisine saldıran CHP'lilerin olay yerinde çekilmiş görüntülerini göstererek 'Bu kadar CHP'linin aynı anda orada olması tesadüf olamaz ' diye konuştu.

CHP ESNAFA DARBE VURDU

CHP'lilerin Ankara esnafına darbe vurduğunu kaydeden Gökçek, Türkiye'nin en büyük etkinliği olan Shopping Fest'in CHP tarafından sabote edilmeye çalışıldığını söyledi. CHP'nin kendi başarısızlıklarını örtmek için bu tür şiddet eylemlerine başvurduklarını söyleyen Gökçek 'Başarısızlıklarını kavgayla ört bas etmek istiyorlar. ' ifadelerini kullandı.

Yumurtalı saldırı esnasında yaşananları canlı yayında aktaran Gökçek, yumurtalı saldırı esnasında olay yerinde olan ve olayı provoke eden CHP'lileri de bir bir canlı yayında ifşa ederek şunları söyledi:

OLAY YERİNİ BASTILAR
'CHP 'li Levent Gök, Ankara İl Başkanı ve Çankaya İlçe Başkanı olay yerini bastılar ve Twitter'dan mesajlar atmaya başladılar. Twitterdan hakaret içerikli mesajlar gönderdiler. Bu işin organize olduğunu gösteriyor. CHP 'li Umut Oran 'ın sözleri de organize iş dememe yardımcı oluyor. Umut Oran 'ın, 'Türkiye 'nin her yerinde halk hareketleri AK Parti 'ye karşı dip dalgası gibi yayılıyor. AK Parti çok yakında sokağa elini kolunu sallayarak çıkamayacak ' sözü istikbalde parti kapatmaya kadar gidecek bir hadise. Aynı zamanda orada olan kadınlar yumrukları havada bir şekilde protesto ettiler. Hepsi CHP 'lilerdi. '

KONU KÜRTAJ DEĞİLDİ
'Shopping Fest münasebeti ile ATO ve ASO Başkanı ile İzmir Caddesi 'deki esnaf bir araya gelelim ve ilk afişlerimizi takalım dedik. Oraya vardığımızda tam içeriye gireceğiz 2 militan kız bir anda benim üzerime yürüyerek geldi. Devamlı olarak Dikmen Vadisi 'ni söylediler. Tabii sonra olayı değiştirdiler. Konu kürtaj falan değildi. Kendi itirafları var. Kızların kendi ağızlarından ifadeleri var. Ben ispat edemeyeceğim hiçbir şeyi konuşmam. '

CHP'NİN DEMOKRASİDEN BEKLENTİSİ KALMADI

İsmini açıklamadığı üst düzey bir CHP'linin yaşanan olaylar nedeniyle kendisinde özür dilediğini de sözlerine ekleyen Gökçek ' Bu CHP'nin baraj altında kalacağını göstergesidir. CHP'nin demokrasiden bir beklentisi kalmadı. ' dedi.

BU İŞ CHP'Yİ KAPATMAYA GÖTÜRÜR

Kendisine yapılan saldırıyı yargıya taşıdığını belirten Gökçek, olaya karışan CHP'lileri de tahrik edenin kişiyi açıklamaları halinde affedebileceğini söyledi. Gökçek, CHP'nin ısrarla şiddete başvurduğunu ifade ederek 'Israrla olay çıkartarak, kışkırtarak kendilerini dövdürtmeye çalışıyorlar. Bu iş CHP'yi kapatmaya kadar götürür. Ama biz bunları adaletle yola getiririz. ' dedi.

KENDİLERİ DÖVDÜRTMEYE ÇALIŞIYORLAR

CHP'nin bu tip organize saldırılar içerisine girebileceğini kaydeden Gökçek 'Bu tip olaylar olabilir. Shopping Fest sırasında bunlar en az 3-5 sefer daha olay çıkartmak için uğraşacaklarını ve ısrarla kendilerini dövdürtmek isteyeceklerini düşünüyorum. Niye 'İşte Melih Gökçek'te bize saldıracak. Gökçek ister istemez ona karşı koyacak, ondan sonra kavga çıkacak ve bak kavga çıkardı' diyecekler. Bunun için tam bir provokasyon yapıyorlar. Ve bu iş CHP'nin başına büyük işler açacak. Bu iş CHP'yi kapatmaya kadar götürür. ' dedi.

BEYAZ GAZETE