Pencereden Düşen Kadın Hayatını Kaybetti

Erzurum'da eşinin üzerine kumasıyla kavga eden kadın, boğuşma sırasında 4’ncü kattaki evin pencere camının kırılması sonucu beton zemine düşerek hayatını kaybetti.

Pencereden Düşen Kadın Hayatını Kaybetti
Olay, dün saat 16.30 sıralarında Abdurrahman Gazi Mahallesi 2. Yazıcı Sokak No 16'daki Kamil B.'ye ait evde meydana geldi. İddia göre, Netice B. ile evli olan Kamil B., 15 gün önce Esengül N.'yi eve kuma olarak getirdi. Bu durumu kabullenmeyen 2 çocuk annesi Netice B. ile Esengül N. arasında kavga çıktı. Kavga sırasında Netice B., 4. kattaki evin kırılan pencere camından yere düştü. Ağır yaralı olarak Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Yakutiye Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Netice B., tüm çabalara karşın hayatını kaybetti. Kavga sırasında hafif şekilde yaralanan Esengül N. ise, Palandöken Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Olayla ilgili soruşturmayı derinleştiren polis, Netice B.'nin ölümüyle ilgili eşi Kamil B. ile Adana'dan getirdiği kuma Esengül N.'yi gözaltına aldı.

Netice B.'nin cenazesi, Palandöken'deki Abdurrahman Gazi Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Yaşamını yitiren Netice B.'nin babası Necati K. cenazede gözyaşı döktü. Kızının bir cinayete kurban gittiğini öne süren Necaki K., "Görgü tanıkları olaydan kısa bir süre önce damadın kızımı döverek eve götürdüğünü söylediler. Kızımı kuması ve damadım camdan atarak öldürdü” diye konuştu.

Kaynak: İHA