Kayserili Şehit Mustafa Aydın Yarın Düzenlenecek Törenle Toprağa Verilecek

Siirt'in Eruh ilçesine bağlı Görendoruk Köyü Jandarma Karakolu'na giden askerlere, terör örgütü üyelerince yapılan saldırıda şehit olan 4 askerden biri olan Kayserili Mustafa Aydın'ın naaşı yarın düzenlenecek törenle Yahyalı ilçesine bağlı Senirköy'de toprağa verilecek.

Siirt'te şehit olan 4 askerden Piyade Er Mustafa Aydın'ın baba ocağına ateş düştü. Şehidin babası Mehmet Aydın “Bir oğlumu şehit verdim geriye iki tane daha var, onları da veririm.“ dedi.

Altı aylık askerken şehit olan 21 yaşındaki Mustafa Aydın'ın, Kayseri'nin Yahyalı İlçesi'ne bağlı Senir Köyü'nde oturan ailesine acı haber öğleden sonra verildi.

Köyde çiftçilik yapan 55 yaşındaki Mehmet Aydın'ın tek katlı ve yığma tuğladan yapılmış evde oturan ailesi ilçeden ve köyden gelen taziyeleri kabul ederken baba Mehmet Aydın metanetini korumaya çalıştı. Baba Aydın, 'Vatan sağolsun geride iki çocuğum daha var, gerekirse onları da gönderirim. ' dedi.

Şehidin küçük kardeşi Fatih Aydın ise 'Vatanımız sağ olsun, gelecek yıl da ben gideceğim. Mustafalar bitmez. ' diye konuştu.

Akşam saatlerine Yahyalı Devlet Hastanesi morguna konulan şehidin naaşı yarın Yahyalı Merkez Ulu Cami'de kılınacak cenaze namazının ardından Senirköyde aile mezarlığına defnedilecek.