Cartimur'un Kütahya'dan İlk Ziyaretçileri Gazeteciler Oldu

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in yardımcısı Abdullah Cantimur bakanlıktaki koltuğuna oturdu.

Cartimur'un Kütahya'dan İlk Ziyaretçileri Gazeteciler Oldu
Cantimur’u ilk kutlayan, 450 kilometre yol kat ederek baba ocağı Simav’dan Ankara’ya kadar gelen Simavlı gazeteci dostları oldu.

Memleketi Simav’dan gelen gazete sahibi, yerel ve ulusal basının temsilcisi medya mensubu dostlarını makamında kabul eden Maliye Bakanlığının 2 numaralı ismi 3 çocuk babası Abdullah Erdem Cantimur kendisini kutlamak için ilk gelen ziyaretçilerinin iyi günde kötü günde yıllardır birlikte oldukları baba ocağından gelen kadim dostları gazeteciler olmasını manidar bulduğunu söyledi.

Ziyarette son üç yılda yaşadıkları dört önemli deprem ve 30 bini aşkın artçı sarsıntı yüzünden mağdur duruma düşen esnaflarla vatandaşların sıkıntılarını kendilerine aktaran gazeteci dostlarına teşekkür eden Bakan Yardımcısı Cantimur, “Depremden dolayı esnaflarla vatandaşların çektiği çile ve sıkıntıları yakından takip ediyorum. Vergi borçlarının yeniden taksitlendirilmesi için elimden gelen çabayı sarf edeceğim. Esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza bu hususta kolaylık sağlanması amacıyla yasalar kapsamında neler yapılabilecek bunların araştırılması ve kısa sürede çözüme kavuşturulması için gerek bakanlığımız bünyesinde bürokratlarımızla gerekse diğer bakanlıklardaki bürokrat dostlarımızla görüş alışverişine başladık bile” dedi.

Bir saate yakın süren ziyaretin ardından Cantimur, gazeteci dostlarını kapıya kadar uğurlayarak her zamanki nezaketini bir kez daha sergilemiş oldu.

Maliye Bakan Yardımcısı Cantimur’u kutlayan gazeteciler arasında Simav’ın Sesi ve Gazete Efem’in sahibi Mehmet Adil Turgut, ulusal basının temsilcileri Mehmet Yenen, Zekeriye Türkel ile Mustafa Arıgümüş yer aldı .
Kaynak: İHA