Ortaca U13’ler Şampiyonluğu Aileleriyle Kutladı

Muğla şampiyonu olan Ortaca Belediyespor U13 Futbol Takımı, teknik heyet ve yöneticileri aileleriyle birlikte şampiyonluğu kutladı.

Ortaca Belediyesi’ne ait Sarıgerme Dinlenme Tesislerinde düzenlenen yemekte Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, Başkan Vekili Cemil Durak, Meclis Üyeleri, Ortaca Belediye Spor Kulüp Başkanı Metin Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyeleri, futbolcu aileleri ve sporcuların katılımıyla kutladı.

Düzenlenen yemekte konuşan Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, şampiyon sporcuları başarılarından dolayı kutladı. Sporcuların başarılarının devamı için hiçbir destekten kaçınılmayacağını söyleyen Karaçelik, sporcuların ailelerine ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Ortaca Belediye Spor Kulüp Başkanı Metin Yıldırım da; “Göreve geldiğimizden bu yana alt yapıya önem verdik. Bunun meyvelerini de yavaş yavaş almaya başlıyoruz. Çok sayıda yetenekli sporcularımızın bulunduğu alt yapımızda her kategoride başarılı bir sezon geçirdik. İlerleyen yıllarda bu takımı gençlerimizi emanet edeceğiz. Bu başarının gelmesinde ailelerimizin de katkısı çok büyüktür. Onlardan da çok büyük destek gördük. Bu yemekle onlarla tanışma ve kaynaşma fırsatımızda oldu. Bu tür organizasyonları sık sık yaparak kulüp aile kaynaşmasını sağlayarak kulübümüzü hep birlikte daha iyi yerlere getirmek istiyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Kaynak: İHA