Yozgat Emniyet Müdürlüğü Trafik Ekipleri, Sürücülere Soğuk Su, Limonata ve Kola İkramında Bulunuyor

Yozgat Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, hava sıcaklıklarının artması dolayısıyla, şehirler arasında seyahat eden uzun yol sürücülerine soğuk su, limonata ve kola ikramında bulunuyor.

E-80 karayolu Bölge Trafik Denetleme Müdürlüğü kavşağında sürücülerini durduran polis ekipleri, soğuk su, limonata ve kola gibi içecekler ikram ederek, bir süre dinlenmelerini sağlıyor.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde görevli Komiser Yardımcısı Ercan Birer, gazetecilere yaptığı açıklamada, son günlerde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiğini belirterek, ''Trafik ekipleri olarak olası trafik kazalarını önlemek amacıyla, özellikle uzun yol sürücülerini durdurarak, biraz hava almalarını ve dinlenmelerini sağlıyoruz. Durduğumuz sürücülere soğuk su, limonata ve kola gibi içecekler ikram ediyoruz. Amacımız, olası trafik kazalarının önüne geçmek, sürücülerimizi kısa sürede olsa biraz dinlendirmek ve dikkatlerini toplamalarını sağlamaktır'' dedi.

İstanbul'dan Sivas'a giden sürücü Gülten Paksoy, durdurulduğunda ceza yazılacağını düşündüğünü kaydederek, ''16 yıllık ehliyetim var ama ilk defa polis tarafından durduruldum. Bu şekilde ikramlarla da karşılaşınca çok sevindim'' diye konuştu

Muhabir: Özcan Güney / Orhan Canbulatel

Yayıncı: İbrahim Uyar
Kaynak: AA