Gaziantepspor Başkanı Kızıl'a Cezaevi Çıkışında Coşkulu Karşılama

Gaziantepspor’da yürütülen mali soruşturma kapsamında tutuklu olarak yargılanan Başkan İbrahim Kızıl’ın da aralarında bulunduğu 15 tutuklu yönetici ve idari çalışan, ilk duruşmada tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Başkan Kızıl cezaevi çıkışında, “Allaha şükür Türkiye’de şikeye bulaşmadık, hiçbir kötü bir şeye bulaşmadık. Bizim nasıl suçsuz olduğumuzu bugün gördüler.” dedi.

Mahkeme kararın ardından işlemleri tamamlanan başkan ve yöneticiler tezahüratlar eşliğinde cezaevinden çıktılar. Çıkışta Başkanı yakınları ve taraftarlar karşıladı.Tahliye kararı sonrasında bir açıklama yapan Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, “Özgürlük kadar güzel bir şey yok. Cenabı Allah hiç kimseye böyle bir şey de nasip edemez, böyle buraya girip de yüzünün akıyla buraya çıkmak öyle herkese nasip olmaz. Mühim olan her insana her şey denilebilir, mühim olan buraya gelip de yüzünün akıyla buradan çıkmaktır. Bunu çok istisna insanlarda bulunur. Allah'a şükür Türkiye’de şikeye bulaşmadık, hiçbir kötü bir şeye bulaşmadık. Şehrimizi iyi temsil ettik. Şehrimize duruşumuza yakışır şekilde davrandık. Burada da cenabı Allah gereken adaleti yerine getirdi. Bizim nasıl suçsuz olduğumuzu bugün gördüler. Şuanda buradayız.” dedi.

Tahliyelerin ardından taraftarlar meşale yakıp, İbrahim Kızıl'ı omuzlarına alarak tezahürat yaptı.