Düzce Belediye Başkanı Bayram'dan Şoförler ve Otomobilciler Odası'na Ziyaret

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Şoförler ve Otomobilciler Odası'nı ziyaret etti.

Esnaf gezileri kapsamında Şoförler ve Otomobilciler Odası'nı da ziyaret eden Bayram, Oda Başkanı Yavuz Yılmaz'la bir süre sohbet etti.

Bayram, ziyarette esnafların yanı sıra Sivil Toplum Kuruluşlarını da ziyaret programına aldığını belirterek, ''Sivil Toplum Kuruluşlarının faaliyetlerine belediye olarak her zaman destek veriyoruz. Esnaf gezisi sırasında Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yavuz Yılmaz'ın daveti üzerine ziyaret gerçekleştirdik'' dedi.

-Çilimli'de sosyal tesis çalışmaları-

Çilimli'de farklı ebatlarda üç tane doğal çim saha ve sosyal tesis binasından oluşan spor kompleksinin inşaatı devam ediyor.

Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, yatırımların devam edeceğini ve yapılan bütün yatırımların hayırlı olmasını temennisinde bulundu.

Vatandaşların sabırlı olmasını isteyen Yavuz, ''Çilimli için yapacağımız projelerin bütün girişimleri tamamlandı. Bütün projelerin sıra ile bu yıl içerisinde uygulamaya geçirileceği bir sürecin başladığını tüm halkımızın bilmesini istiyorum'' ifadelerini kullandı.

Spor kompleksinin Mayıs ayı sonunda tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

-Çilimli'ye yeni pazaryeri-

Öte yandan kapalı pazaryeri projesi kapsamında eski pazaryerinin kuzeyinde yeni pazaryeri yapılması için alanda hafriyat çalışmaları başladı.

Pazaryeri projesinin kısa sürede tamamlanacağını söyleyen Yavuz, yapılacak yatırım ile vatandaşların eski pazaryeri alanında çektiği sıkıntıların ortadan kalkacağını söyledi.

Çilimli Belediyesi tarafından ihalesi gerçekleştirilen pazaryerinin hafriyat çalışmalarının tamamlanmasının ardından temeli atılacak .
Kaynak: AA