AK Parti Merkez İlçe’ye Parmak Okuma Sistemi Kuruldu

2014 Yerel Seçimlerinde büyükşehir olacak iller arasında yer alan Aydın’da siyasi partiler çalışmalara şimdiden başladı.

AK Parti Merkez İlçe’ye Parmak Okuma Sistemi Kuruldu
Geçtiğimiz ay gerçekleştirilen genel kurul ile Aydın’ı yerel seçimlere taşıyacak olan AK Parti Merkez İlçe teşkilatında Üye Takip Sistemi Kuruldu . Partililerin daha yoğun çalışması ve teşkilatla bağının daha sıkı olması için AK Parti Aydın Merkez İlçe Teşkilatı’na kurulan parmak okuma sistemi ile bundan sonra teşkilata hangi partilinin ne zaman , ayda ve yılda kaç defa uğradığı bilgisayar kayıtlarına işlenecek . Yönetim olarak görevlerinin çok ağır olduğunu ve bunu bilerek göreve talip olduklarını belirten AK Parti Aydın Merkez İlçe Başkanı Gökhan Ökten , “AK Parti Aydın Merkez İlçe Teşkilatı olarak 2014 seçimlerine şimdiden hazırlanmaya başladık .

Yasal düzenlemeyle beraber çalışmalarımıza daha da ağırlık vereceğiz . Bazı kesimlerce eleştirilse de Merkez İlçe Teşkilatı olarak partimize ‘Üye Takip Sistemi’ kurduk . Bu sistem ile üyelerimizin partiye olan ilgisini daha iyi görebiliyoruz . Şu anda 15 bin üyemizin henüz hepsini cihaz ile tanıştıramadık ama yaka kartlarını işledik . Uygulamadan üyelerimiz de çok memnun” dedi .

Kaynak: İHA