Termo Teknik, Erzurum’da Bayileri İle Buluştu
Termo Teknik Genel Müdürü Cem Nazif Yalçın, Çorlu’da dünyanın en büyük panel radyatör fabrikalarından birisine sahip olan ve 50’dan fazla ülkeye ihracat yapan Termo Teknik’in Türkiye’de geçtiğimiz 3 yılda pazar payını yüzde 130 artırdığını, satış ve hizmet noktası sayısını iki katına çıkardığını söyledi.

Termo Teknik’in 50’den fazla ülkeye ihracat yaptığını ve geçtiğimiz 3 yılda yüksek ürün kalitesini hızla iç pazara da yansıttığını belirten Yalçın şunları söyledi: “Geçtiğimiz 3 yılda Termo Teknik, iç pazarda çok hızlı bir gelişme gösterip, pazar payını yüzde 130 arttırırken, satış ve hizmet noktalarının sayısını iki katına çıkardı. Termo Teknik, gelişmiş kaliteli ürünlerinin yanı sıra, İngiltere’de üretilen ve tercih edilen, sınıfının en yüksek verimliliğine ve en küçük boyutlarına sahip, tasarruflu yoğuşmalı kombi ‘Logic’ i de Türkiye’ye getirdi.” Logic’in sınıfının en yüksek enerji verimliliğine ve en küçük boyutlarına sahip yoğuşmalı kombisi olduğunu ve Türk tüketicisi tarafından çok sevildiğini vurgulayan Yalçın, “Hatayı sıfıra yakın bir düzeye indiren 6 Sigma Yönetim Sistemi ile üretilen yeni kombimiz Türk tüketicisine en az sarfiyat ile konutun tüm noktalarına ulaşan sıcak su ve ısınma konforunu sağlıyor” dedi.
Yalçın, Termo Teknik’in iyi ve kötü günde bayi ve satış noktalarının yanında olduğunu ve Türkiye’deki hızlı genişlemenin temelinde Termo Teknik’in bayileri ile kurduğu istikrarlı, güvene dayalı ilişki anlayışı bulunduğunu ifade etti.
