Alaplı Belediye Başkanı Çimenoğlu'nun Açıklaması

Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, ''Tarihi Alaplı Kadınlar Pazarı'nın sert ve yeşil alanlardan oluşan yumuşak zemin düzenleme çalışmaları tamamlandı'' dedi.

Çimenoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçe merkezindeki tarihi kadınlar pazarı alanında zemin, çevre düzenleme ve üst yapı çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Pazardan yer tahsisi için müracaat sayısının 200'ü bulduğunu anlatan Çimenoğlu, şöyle konuştu:

''Tarihi Alaplı Kadınlar Pazarı'nın sert ve yeşil alanlardan oluşan yumuşak zemin düzenleme çalışmaları tamamlandı. Tezgah ve tente montajı da kısa bir süre içerisinde yapılarak hizmete açılacak. Organik ve yerli tarım ürünleri ile el işi ürünleri olmak üzere üç ayrı ürün dalında açmayı planladığımız kadınlar pazarında yer tahsisi için başvurular devam ediyor. Şu ana kadar, çoğunluğu yerli tarım ürünleri dalında olmak üzere yaklaşık 200'e yakın başvuru yapıldı. Başvurular, pazar alanındaki çalışmalar tamamlanıncaya kadar devam edecek. Pazar açılmadan önce yapılan başvuruları değerlendireceğiz. Haftanın kaç günü pazar alanın açılacağına daha sonra karar vereceğiz.' '
Kaynak: AA