Sanat Merkezi İhalesinde İki Firma Teklif Verdi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nce 5 bin 230 metrekarelik alanda inşa edilecek olan Sanat Merkezi için düzenlenen ihalede iki firmanın teklif verdiği bildirildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, Toprak Mahsulleri Ofisi'nin eski binasının Sanat Merkezi'ne dönüştürülmesi ihalesine iki firmanın katıldığını, sonucun ihale komisyonunun değerlendirmesinin ardından açıklanacağını belirtti.

Şehrin kültür ve sanat hayatını canlı kılmak için önemli çalışmalara imza attıklarını ifade eden Oktar, şunları kaydetti:

''Başkanımız Zeki Toçoğlu'nun sözünü verdiği Sanat Merkezi'nin ihalesini gerçekleştirdik. Gerçekleşen ihaleye BEKA Mühendislik ve Öz Bulut Yapı Firma Ltd. Şti tekliflerini sundular. İhalemizin sonucu komisyonun değerlendirmesinin ardından açıklanacak ve en kısa zamanda çalışmalara başlanacak. 5 bin 230 metrekarelik eski TMO binasının alanında şehrimize yakışır modern bir Sanat Merkezimiz olacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu'nun da bahsettiği gibi yeni yapılacak merkezimizde, bir cep sinema, kafeterya, kitap satış yeri ve sergi salonu yer alacak.' '