Öğrencilere ''liderlik, Başarı ve Motivasyon'' Semineri Verildi

Muş Kredi ve Yurtlar Kurumu'nca kentte eğitimini sürdüren öğrencilere ''liderlik, başarı ve motivasyon'' semineri verildi.

Kentteki erkek öğrenci yurdunda düzenlenen seminer öncesinde konuşan Muş Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürü Orhan Başak, müdürlük olarak öğrencilere en iyi ortamı sağlamaya çalıştıklarını söyledi.

Öğrencilerin liderlik, başarı ve motivasyonu yüksek, zamanı iyi yöneten, öz güveni artmış, başarıya odaklanmış, değişime ve çağa ayak uyduran ve sosyal iletişimi güçlü birey olmaları için semineri düzenlediklerini bildiren Başak, şöyle konuştu:

''Yükseköğrenim gören öğrencilerimizin ailelerinden uzakta özlem çekmemeleri için onlara sıcak bir ortam sunmayı planlıyoruz. Öğrencilerimiz için bazen sportif, sosyal ve kültürel faaliyetler yapıyoruz. Bu yıl içinde uyum programı, müzik ve eğlence gecesi düzenleyerek sosyal hizmetlerde bulunan 7-14 yaş grubu çocuk yuvasını ziyaret ettik. Ayrıca şu an futbol, satranç ve masa tenisi faaliyetlerimiz devam ediyor. Bugün de öğrencilerimize liderlik, başarı ve motivasyon semineri düzenliyoruz.''

Kredi ve Yurtlar Kurumu Van Bölge Müdür Yardımcısı Muhyeddin Polat ise Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü'nün talimatıyla seminerin düzenlediğini kaydetti.

Polat, ''Yükseköğrenim gören gençlere barınma, beslenme, kredi ve burs hizmetlerinin yanı sıra sosyal kültürel ve sportif faaliyetlerle serbest zamanlarını değerlendirme, kişisel ve ruhsal gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla semineri düzenledik. Öğrencilere liderlik, başarı, motivasyon, etkili iletişim, beden dili, hafıza teknikleri, kolay öğrenme ve zaman yönetimi konularında seminer verilecek'' dedi.