İnsan Hakları Kurulu'ndan Başkan Büyükaslan’a Ziyaret

Adıyaman İl İnsan Hakları Kurulu üyeleri, Belediye Başkanı M.Necip Büyükaslan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette kurula iletilen bazı sorunlar ve çözüm yolları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyarette heyet adına söz alan Kurul Sekreteri, Mahmut Dağdelen, İl İnsan Hakları Kurulu olarak her ay düzenli olarak toplantı yaptıklarını belirtti.

Adıyaman ile ilgili sorunları müzakere edip çözümü noktasında görüş bildirdiklerini kaydeden Dağdelen, aldıkları kararları ilgili kurumlarla paylaştıklarını dile getirdi. Dağdelen, "En son gerçekleşen mart ayı toplantımızda ise belediyenin çözmesi gereken bazı sorunlar gündeme geldi. Bugün belediye başkanımızı ziyaret ederek o sorunları kendisiyle paylaştık. Ayrıca halktan aldığımız dilek ve temennileri sayın başkanımıza ilettik." dedi.

Ziyaretle ilgili düşüncelerini paylaşan Başkan Büyükaslan ise “Ziyaretimize gelen İl İnsan Hakları Kurulu, halktan gelen talep ve şikâyetleri bizimle paylaştı. Hassasiyetlerinden ötürü kendilerine teşekkür ediyorum. Gündeme getirdikleri sorunları birlikte enine boyuna müzakere ettik. Bir yol haritası çizdik. Belediye olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hizmetlerimize aralıksız devam edeceğiz. Halkımız için her türlü çalışmayı yaptık, yapmaya devam edeceğiz.” dedi.