Başkan Özdemir'in Mahalle Ziyareti

Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, mahalle ziyaretleri yaparak hem yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veriyor, hem de vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinliyor.

Başkan Özdemir, Kale Mahallesi ve Yeni Altıntaş Mahallesi'ni ziyaret ederek, yapılan kilitli parke taşı çalışmalarını yerinde gördü, vatandaşlarla bir araya geldi ve sorunlarını dinledi.

Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

''Başta yaşlılar olmak üzere vatandaşlarımıza hep saygı ve hürmet ettim. Onlara en iyi hizmeti verebilmek için çalıştım. Onların talepleri benim için daima önceliklidir. Yaz aylarında toz toprak, kış aylarında da çamur bataklığına dönen ilçemizin tüm cadde ve sokaklarında en çok çileyi yaşlılarımızın çektiğini biliyorum.

Belediyecilik hizmetlerimizi verirken yaşlılarımızın da çalışmalarımız hakkında öneri ve taleplerine önem veriyorum. 2012 yılının sonlarına doğru ilçenin tüm cadde ve sokaklarını kilitli parke taşı döşeyerek ilçemizi büyük bir köy görünümünden çıkarıp, modern bir ilçe konumuna getireceğim.''

Bu arada, mahalle sakinleri de başta yaşlılar olmak üzere başkan Özdemir'e teşekkür etti ve özellikle kilitli parke taşı döşemesinin memnuniyet verici olduğunu ifade ettiler .
Kaynak: AA