MHP'liler Alparslan Türkeş Koruluğu'na 100 Fidan Dikti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aziziye İlçe Teşkilatı üyeleri tarafından Ağören köyünde bulunan Alparslan Türkeş Koruluğu’na 100 çam fidesi dikildi.

MHP'liler Alparslan Türkeş Koruluğu'na 100 Fidan Dikti
MHP Aziziye İlçe Teşkilatı, sosyal faaliyetler kapsamında Ağören köyündeki Alparslan Türkeş Koruluğu’na fidan dikti. Törene MHP İl Başkanı Zekai Kaya, Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdullah Kırmacı, Milliyetçi Hareket Partisi Aziziye İlçe Başkanı Dursun Savaş ile partililer katıldı.

Törende konuşan İlçe Başkanı Dursun Savaş, fidan dikmenin önemine dikkat çekti. Yeni ormanların oluşmasına katkı sağlamak amacıyla bu tür bir faaliyet gerçekleştirdiklerinin altını çizen Savaş, bundan sonra bu tür etkinlikler düzenlemeye devam edeceklerini vurguladı.İl Başkanı Zekai Kaya ise dünya ve insanlığın geleceği için ağaçların büyük önemi olduğunu dile getirdi. Ağaçların toprağın verimliliğini sağlamakla beraber toprak kaymalarını, erozyonları, kuraklık ve çölleşme gibi felaketleri önlediğine vurgu yapan Kaya, doğanın dengesi olan ağaçların artırılması gerektiğinin üzerinde durdu .