Ada Çocuk Derneğin'den Çocuklara 23 Nisan Hediyesi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Kuşadası Ada Çocuk Derneği 21 Nisan tarihinde çocuklar için büyük bir etkinlik düzenliyor.

Ada Çocuk Derneğin'den Çocuklara 23 Nisan Hediyesi
Kuşadası Kasım Yaman parkında gerçekleşecek etkinliklerde çocuk müzisyenler, ahşap oyuncak, çocuk korosu, yarışmalar, makarna partisi, kermes gibi bir çok etkinlik yer alacak. Ayrıca Ada Çocuk Derneği “Kitapını ve Oyuncağını Paylaş” etkinliği ile çocukların kullanmış oldukları kitap ve oyuncakları değiş tokuş yaparak tüketime değil, paylaşmanın önemine dikkat çekiyor. Kullandığı kitabını oyuncağını değiş tokuş eden çocuklar, yine arkadaşlarının yaptığı müzik dinletileri ve dans gösterileri ile çocuk olmanın keyfini çıkaracak.Düzenlenecek etkinlikler kapsamında kitap ve oyuncağını paylaş adlı etkinlik sayesinde çocukların paylaşım duygularınında gelişeceğini belirten Ada Çocuk Derneği Başkanı Özlem Gürcü, “Derneğimizin amacı Kuşadası'nda yaşayan çocuklarımızın büyürken bir arada yaşamayı, üretmeyi, değer katmayı bilen, yaratıcı, sağlıklı ve uyumlu bireyler olmalarına destek olmak. Sadece başarma ve sınavı geçmeye odaklı değil, hayatın bütününü sarmalayan, çocukluğu ıskalamayan doyasıya yaşayan mutlu çocuklar olmalarına çalışmaktır” dedi.

Gürcü, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında 21 Nisan Cumartesi günü yapılacak etkinliklerde en büyük amacımız çocukların eğlenmesi hoşça vakit geçirmesinin yanısıra “Kitabını ve Oyuncağını Paylaş” etkinliği ile çocukların kullanmış oldukları kitap ve oyuncakları değiş tokuş yaparak tüketime değil, paylaşmanın önemini anlayacak .