Nevşehir Üniversitesi Gastronomi Festivalinden Madalya İle Döndü

Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, ‘10. Uluslararası Gastronomi Festivali’nde dereceye girerek gümüş madalya kazanan öğretim görevlisi ve öğrencileri makamında kabul etti.

Nevşehir Üniversitesi Gastronomi Festivalinden Madalya İle Döndü
Tüm Aşçılar Federasyonu (TAF) ile ‘Wold Association of Cheefs Societies (WACS)’ Dünya Şefler Birliğinin desteğiyle İstanbul’da düzenlenen ‘10. Uluslararası Gastronomi Festivali’ne Nevşehir Üniversitesi'ni temsilen katılan ve ‘Üniversite Düzeyi Okullar için Modern Türk Mutfağı Ekip’ kategorisinde 10th International Gastronomy Festival Diploması ve yüzde 80 başarı göstermeleri nedeniyle de gümüş madalya kazanan Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Emrah Keskin, İkram Hizmetleri Bölümü öğrencisi Merve Yıldız, Aşçılık Bölümü Öğrencileri Ebru Köksal ve Dilek İçöz Rektörz Prof. Dr. Filiz Kılıç’ı makamında ziyaret etti.

Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, Öğretim Görevlisi Emrah Keskin ve beraberindekileri yarışmada elde ettikleri başarılardan dolayı kutlayarak başarılarının devamı diledi ve kendilerine hediyeler verdi .