Bursa'nın 200 Yıllık Anahtarı ''Sağlam'' Ellerde

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'a, katıldığı bir organizasyonda, kentin 200 yıllık temsili anahtarı hediye edildi.

  Sağlam, ÜNİTİMSAH`ın Pirinç Han`daki dernek merkezinin açılışına katıldı. Açılışa Sağlam`ın yanı sıra, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Bursasporlu yöneticiler Recep Bölükbaşı, Selçuk Eren, İlhan Uslu, ÜNİTİMSAH üyeleri, Bursaspor taraftarları ve vatandaşlar katıldı.

Kurdele kesimi öncesi Millitvekili Şahin, Bursa`nın 200 yıllık temsili anahtarını Ertuğrul Sağlam`a hediye etti. Böylesine anlamlı bir hediyenin kendisine verilmesinden dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Ertuğrul Sağlam, ``Bu hediye karşısında duygularımı ifade etmekte zorlanıyorum. İnsanın bu denli saygı gördüğü bir yerde, ürettiğimiz başarılarla beraber bu güzel günleri yaşadığımız şehrin anahtarının verilmesi benim için çok anlamlı. Armağan, hediye diyemiyorum çünkü çok değerli bir şey. İnşallah bu saygı ve ilgi zarar görmez ve birlikte daha güzel günleri yaşarız`` dedi.

ÜNİTİMSAH Derneği Başkanı Ender Yılmaz ise Bursaspor`a ciddi başarılar yaşatan Ertuğrul Sağlam`ın Bursalılar ve Bursaspor taraftarları arasında yerinin çok farklı olduğunu vurgulayarak, ``Bu anahtarı hocamıza verirken nasıl ki bir kardeş evinin anahtarını ağabeyine verir biz de o rahatlıkla bu şehrin anahtarını size veriyoruz. Çünkü bu anahtar sizde olduğu sürece kapıda kalmayacağımızı biliyoruz`` diye konuştu.

Konuşmaların ardından dernek merkezinin açılış kurdelesini, Hüseyin Şahin, Recep Altepe, Özgen Keskin ve Ertuğrul Sağlam birlikte kesti.

 
Kaynak: AA